Vedete

Bomba anului! Nicolae Guta se iubeste in secret cu o romanca stabilita in Germania! Femeia este CASATORITA!!!

Manelistul Nicolae Guta este implicat intr-o noua relatie. Tot cu o blonda. Pe femeie o cheama Maria si este stabilita de ani buni in Germania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Bomba anului! Nicolae Guta se iubeste in secret cu o romanca stabilita in Germania! Femeia este CASATORITA!!!icon photo
 
Femeia l-ar fi agatat pe manelist la unul dintre recitalurile pe care acesta l-a sustinut in tara in care ea este stabilita. Blondina ar fi dansat pe melodiile manelistului pana cand Guta a remarcat-o si i-a dat cateva dedicatii. De atunci, cei doi sunt mai mult impreuna, Guta fiind foarte incantat de cele vazute in compania domnisoarei. 
 
 
Din primele informatii reiese ca Maria ar fi Maritata, insa relatia ei (cu un om de afaceri din Cluj) este pe butuci. 
 
Guta a primit, in ultima Vreme mai multe telefoane in care, pe un ton nu tocmai prietenos, i s-a recomandat ca, pentru o perioada, sa evite zona Clujului, daca cumva are de cantat pe acolo.
 
Bomba anului! Nicolae Guta se iubeste in secret cu o romanca stabilita in Germania! Femeia este CASATORITA!!!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune