Vedete

BOMBA! Ce i-a spus Gigi Becali Alinei Vidican dupa ce s-a aflat ca Borcea are un baietel cu Pelinel! "Toata viata o sa te insele! Sa nu cumva sa plangi in fata mea!"

Gigi Becali, nasul de cununie al Alinei si al lui Cristi Borcea, il sustine in continuare pe fostul actionar de la Dinamo.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


BOMBA! Ce i-a spus Gigi Becali Alinei Vidican dupa ce s-a aflat ca Borcea are un baietel cu Pelinel! "Toata viata o sa te insele! Sa nu cumva sa plangi in fata mea!"icon photo

Gigi Becali il sustine in continuare pe Borcea si incearca sa managerieze situatia in calitate de parinte spiritual. Latifundiarul din Pipera a sfatuit-o pe Alina sa fie rabdatoare si sa nu o mai jigneasca pe Valentina Pelinel.

"Nu puteau face ceva acolo la vizita. Acolo e o camera in care mai sunt inca 30. Spunea un avocat pe care eu il respect ca trebuie sa spui itinerariul pe care il faci cand esti in libertate alea 5 zile. Trebuie sa spui sa te gaseasca ei, sa nu faci vreo alta infractiune. Cristi Borcea putea sa se culce cu 10 femei in timpul permisiei ca nu statea nimeni la fundul lui. I-am spus Alinei sa nu o mai jigneasca pe femeia aia pentru ca nu are ea nicio vina ca barbatul ei se culca cu ea. Barbatul e acum in suferinta. Pana iese ii vom aduce mangaieli si dragoste, apoi vom vedea ce face cu viata lui. Eu incerc sa le aduc mangaieli Alinei si lui Cristea, ca parinte spiritual. Ma doare sufletul de el epntru ca stiu ca astia abia asteapta sa nu-i mai dea invoire.

Eu i-am spus acum patru luni, ca stia, sa tina secret ca astia il nenorocesc ca nu ii mai dau invoire. Daca nu voia nu facea. Nu l-a obligat nimeni sa-i dea. El cred ca acum lesina de ras. La orice te astepti de la ei. Eu i-am spus finei cand i-am cununat. I-am spus ca toata viata o sa te insele. Sa nu cumva sa plangi in fata mea. A spus atunci ca:  "nu, nasule, ca-l iubesc". Atunci rabda. Pe de alta parte are un suflet foarte bun, curat"
, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

BOMBA! Ce i-a spus Gigi Becali Alinei Vidican dupa ce s-a aflat ca Borcea are un baietel cu Pelinel! "Toata viata o sa te insele! Sa nu cumva sa plangi in fata mea!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune