Vedete

BOMBA! Leo o sa moara de inima! Renata Gheorghe s-a logodit cu iubitul ei

novalue

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


BOMBA! Leo o sa moara de inima! Renata Gheorghe s-a logodit cu iubitul eiicon photo
Lovitura sub centura pentru Leo de la Strehaia! Renata Gheorghe, fosta lui iubita la care s-a intors de fiecare data, in cei 4-5 ani de cand se cunosc, se marita. Bruneta a fost ceruta de sotie de iubitul ei actual cu care este impreuna de cateva saptamani.

BOMBA! Leo o sa moara de inima! Renata Gheorghe s-a logodit cu iubitul ei
Iubitul acesteia i-a facut o super surpriza: a scos-o la restaurant unde i-a dat flori si un inel superb si scump. Acesta a postat imaginile pe Facebook cu un mic avertisment la adresa persoanelor apropiate care nu sunt de acord cu decizia lui.

BOMBA! Leo o sa moara de inima! Renata Gheorghe s-a logodit cu iubitul ei
"Te iubesc, inima mea!! Cine ma iubeste, se bucura pt mine, cine nu, n-are ce cauta in viata mea. Te iubim, sufletul nostru al tuturor pancii!!!!", a scris iubitul Renatei pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune