Biz

Bomba! Maria Constantin nu a plecat cu mana goala de la notarul care spera sa o divorteze de Marcel Toader! “Actul este acum la ea!” Care este documentul pe care cantareata l-a luat si care o va ajuta in fata instantei | EXCLUSIV

Desi nu a reusit sa divorteze, astazi, de comn acord, Maria Constantin continua sa-si doreasca desfacerea casatoriei sale de Marcel Toader.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

“Acum totul se va duce spre tribunal si actiunea se va muta in instanta. Inainte sa paraseasca cabinetul notarului, Maria a primit certificatul de casatorie. In baza sa, ea va putea sa introduca cerere de divort la tribunal. Pana acum, acest act s-a aflat la notar, din momentul depunerii solicitarii facute de cei doi in urma cu o luna, iar inainte de asta s-a aflat in permanenta la Marcel Toader. Acum actul este la Maria si doar ea poate sa introduca actiune de divort, iar acest lucru se va intampla cat de curand. Maria si-a angajat un avocat care se ocupa de aceste chestiuni. Taxa este de aproximativ 200 de lei. Vor fi cel mult 3 infatisari, una cu martori, iar ca termen, daca nu apar alte piedici, in doua luni vor fi divortati”, ne-a declarat o persoana din anturajul fostului cuplu Maria Constantin- Marcel Toader.

 
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X