Biz

Botez cu peripetii pentru fiica lui Florin Salam! Crestinarea nu a fost facuta ca la carte din cauza frigului

##GALLERY548##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 ian 2016

Frig cumplit in lacasul sfant unde Jaqueline Maria a fost botezata astazi. Din cauza ca era un ger cumplit afara, dar si in buserica, Roxana Dobre s-a temut pentru sanatatea fiicei sale care deja era racita si tusea. Bruneta l-a rugat pe preot sa incalzeasca apa din cristelnita si doar sa ii toarne de 3 ori, cu mana, apa sfintita.


"Iertare, parinte, dar e prea frig aici. Fiica mea e racita... daca se poate doar sa ii puneti apa pe cap. Nu o scufundati, dati cu apa de cateva ori. E bolnava", a spus Roxana la un post tv.

Din cauza temperaturii scazute pe timpul slujbei, Roxana Dobre a rugat nasa fiicei sale sa se dezbrace de haina de blana pe care o purta si sa o infasoare pe Maria in ea.

La eveniment a fost prezenta toata familia, primul rand fiind ocupat de Florin salam, copiii lui si Roxana Dobre care l-a tinut de mana in timpul crestinarii si a plans. De la fericitul eveniment nu a lipsit nici Catalin, iubitul lui Bety Salam.

In timpul slujbei, Florin Salam a stat alaturi de cei doi copii ai sai si a avut lacrimi in ochi. I-a pupat pe rand pe Bety si Dany, a ascultat slujba cu smerenie si s-a inchinat ori de cate ori a fost nevoie. Cand emotiile au fost prea mari, Salam s-a asezat pe un scaun unde a privit atent toata ceremonia si a incercat sa isi potoleasca lacrimile.
"Din pacate, am vrut sa o bagam in cristelnita asa cum trebuie, dar mi-a fost foarte frica pentru ca este racita. E biserica la care vin de mult timp si aici mi-am gasit eu linistea", a mai adaugat Roxana Dobre.

"Sunt emotionat... Mi-am adus aminte de Bety cand era mica, de Dany. Acum formam un intreg, astept sa creasca si Maria acum. Ii iubesc pe toti, dar regele e baiatul meu", a spus si Florin Salam.

In biserica au mai fost prezente rude din partea celor doi parinti, dar si prieteni apropiati.

print
Stiripesurse.ro
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
X