Biz

Botez cu peripetii pentru fiica lui Florin Salam! Crestinarea nu a fost facuta ca la carte din cauza frigului

##GALLERY548##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 ian 2016

Frig cumplit in lacasul sfant unde Jaqueline Maria a fost botezata astazi. Din cauza ca era un ger cumplit afara, dar si in buserica, Roxana Dobre s-a temut pentru sanatatea fiicei sale care deja era racita si tusea. Bruneta l-a rugat pe preot sa incalzeasca apa din cristelnita si doar sa ii toarne de 3 ori, cu mana, apa sfintita.

"Iertare, parinte, dar e prea frig aici. Fiica mea e racita... daca se poate doar sa ii puneti apa pe cap. Nu o scufundati, dati cu apa de cateva ori. E bolnava", a spus Roxana la un post tv.Din cauza temperaturii scazute pe timpul slujbei, Roxana Dobre a rugat nasa fiicei sale sa se dezbrace de haina de blana pe care o purta si sa o infasoare pe Maria in ea.

La eveniment a fost prezenta toata familia, primul rand fiind ocupat de Florin salam, copiii lui si Roxana Dobre care l-a tinut de mana in timpul crestinarii si a plans. De la fericitul eveniment nu a lipsit nici Catalin, iubitul lui Bety Salam.

In timpul slujbei, Florin Salam a stat alaturi de cei doi copii ai sai si a avut lacrimi in ochi. I-a pupat pe rand pe Bety si Dany, a ascultat slujba cu smerenie si s-a inchinat ori de cate ori a fost nevoie. Cand emotiile au fost prea mari, Salam s-a asezat pe un scaun unde a privit atent toata ceremonia si a incercat sa isi potoleasca lacrimile.
"Din pacate, am vrut sa o bagam in cristelnita asa cum trebuie, dar mi-a fost foarte frica pentru ca este racita. E biserica la care vin de mult timp si aici mi-am gasit eu linistea", a mai adaugat Roxana Dobre.

"Sunt emotionat... Mi-am adus aminte de Bety cand era mica, de Dany. Acum formam un intreg, astept sa creasca si Maria acum. Ii iubesc pe toti, dar regele e baiatul meu", a spus si Florin Salam.

In biserica au mai fost prezente rude din partea celor doi parinti, dar si prieteni apropiati.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X