Vedete

Brigitte s-a razgandit, se impaca cu Ilie Nastase? Ce declaratie de dragoste i-a facut bruneta: "Te iubesc, cel mai frumos cadou"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Brigitte s-a razgandit, se impaca cu Ilie Nastase? Ce declaratie de dragoste i-a facut bruneta: "Te iubesc, cel mai frumos cadou"icon photo
 
Brigitte a intentat divort in urma cu o saptamana, chiar de ziua ei, insa Ilie Nastase pare mai hotarat ca niciodata sa o recucereasca. 
 
Brigitte Nastase a fost inmuiata de Ilie cu un buchet imens de trandafiri. Bruneta s-a pozat si a facut publica imaginea, alaturi de un mesaj in care era mentionat si Ilie. 
 
 
"Te iubesc", "cel mai frumos cadou", "iubesc trandafirii", a scris Brigitte Nastase.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune