Vedete

Brigitte Sfăt, mărturisiri cutremurătoare despre cel mai trist moment din viaţa ei: “În ultima perioadă am plâns în fiecare seară”

Necazurile se ţin lanţ de Brigitte Sfăt, care a vorbit, recent, despre momentele teribile prin care trece de când nu mai locuieşte cu Ilie Năstase.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Brigitte Sfăt, mărturisiri cutremurătoare despre cel mai trist moment din viaţa ei: “În ultima perioadă am plâns în fiecare seară”
A vrut cu orice preţ să reuşească să aibă o relaţie frumoasă cu fostul tenismen, însă de când s-a mutat din casa acestuia, Brigitte plânge în fiecare seară.

“În ultimele trei săptămâni am plâns în fiecare seară. Când am astfel de momente, sora mea şi mama sunt lângă mine. Nu ştiu ce o să se întâmple între mine şi Ilie, tot ce ştiu este că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a fi mai fericită decât anul trecut”, a mărturisit Brigitte, conform Ciao.


În ciuda momentelor triste prin care trece, Brigitte continuă să aibă grijă de felul în care arată.

’’Merg la cosmetică o dată pe lună, la masaje anticelulitice şi bineînţeles la sală, acolo unde trag din greu. Când mănânc deserturi le prefer cele pe bază de fructe. Niciodată nu mânânc ciocolată”, a mai povestit ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune