Vedete

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase, tot mai aproape de separare?! Mesajul postat de vedetă i-a îngrijorat pe fani: "Trebuie să ştii când să te retragi"

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au avut o relaţie tensionată de-a lungul timpului şi lucrurile nu par să se rezolve prea curând, mai ales că soţia fostului tenismen este din ce în ce mai dezamăgită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase, tot mai aproape de separare?! Mesajul postat de vedetă i-a îngrijorat pe fani: "Trebuie să ştii când să te retragi"
După ce Brigitte pur şi simplu a cedat şi a dezvăluit mai multe ”picanterii” din relaţia de cuplu, lucrurile nu par să se fi îmbunătăţit în relaţia ei cu Ilie Năstase, iar aceasta suferă teribil, potrivit ultimului mesaj publicat de soţia tenismenului pe conturile ei de socializare arată cât de mult suferă bruneta.


"Fetiţa mea, în viaţă trebuie să ştii când e timpul să pleci din casa unui om sau din viaţa lui. Trebuie să simţi când nu mai eşti dorită şi nu trebuie să aştepţi până când prezenţa ta devine deranjantă. Nu abuza de ospitalitatea unui om. Trebuie să ştii când e cazul să te retragi. Să nu insişti niciodată să rămâi acolo unde observi că nu eşti bine primită", a scris Brigitte, citând dintr-o cartea semnată de Irinei Binder.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune