Paparazzi

Bugetara pe 3.000 de lei, cu geanta si incaltari de mii de euro! Uite cum "defileaza" Elena Basescu la job! VIDEO EXCLUSIV

Fiica fostului presedinte este angajata de mai bine de un an si jumatate la Camera de Comert a Romaniei, dar aparitiile ei periodice la serviciu sunt mai degraba potrivite pentru "Via Montenapoleone" din Milano decat pentru institutia statului unde ii "merge" cartea de munca.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 oct 2017

In ciuda faptului este o femeie singura, cu doi copii carora trebuie sa le aloce o buna parte din timpul sau, bruneta pare sa fie atasata de postul de bugetara pe care il ocupa in cadrul departamentului de Relatii Internationale. 

EBA este angajată din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupată mereu sa arate bine, bruneta isi surprinde de fiecare data colegii de munca prin tinutele ei elegante, cu accesorii scumpe. 

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe fiica fostului presedinte al Romaniei exact cand parasea cladirea in care lucreaza in cadrul departamentului de Relatii Internationale. Imbracata ca in revistele de moda de la Milano, intr-un costum business si o pereche de incaltari scumpe, EBA tinea la subrat o geanta de colectie, de 5.000 de euro, aproape cat salariul ei pe un an de zile!

Dupa ce a salutat politicos portarul institutiei, Elena s-a suit in SUV-ul ei impunator de zeci de mii de euro si s-a indreptat rapid spre casa, dornica sa-i revada pe micutii Traian jr. si Sofia Anais. 

Interesant este ca in anii in care facea naveta la Bruxelles si Strasbourg, fiica lui Traian Băsescu lua peste 6.000 de euro in fiecare luna, plus alte beneficii. Si la primul job din viata ei a avut un salariu dublu fata de cel pe care-l are acum. 


DECLARAŢIE DE AVERE  A Elenei Basescu in 2013

- 4 depozite bancare in valoare de 460.000 de euro (cont comun nunta)
- apartament 130 mp, donatie (sotul)
- autoturism range Rover, 2007
- bijuterii şi ceasuri: 50.000 de euro
- 51588 euro: cheltuielile pentru cabinetul de europarlamentar
- 74.408, 64 euro: indemnizaţia de europarlamentar
Sursa: Declaraţia de avere, iunie 2013

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X