Paparazzi

Patronul Stelei asteapta sentinta de azi, pregatit pentru orice eventualitate! Daca va fi condamnat la inchisoare, Gigi Becali o ia pe urmele lui Genica Boenica: Va pleca direct in Iordania, la “fratele” Taher!

Un adevarat tsunami ar putea lovi intreg fotbalul romanesc, in cazul in care justitia va mentine sau va inaspri pedepsele in “Dosarul transferurilor”. Alaturi de numele grele citate in acest proces, Gigi Becali asteapta si el cu sufletul la gura sentinta in celebrul caz al hotilor care ar fi fost sechestrati dupa ce i-au furat masina afaceristului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Desi anuntase ca va merge sa urmareasca ultimul meci amical al Stelei din Antalya, inaintea primei manse cu Ajax din Europa League, Gigi Becali si-a schimbat brusc planurile. A plecat direct in Dubai, la prietenul Cosmin Olaroiu si la “finul” Mirel Radoi, fiind primit imparateste de cei doi.

Oli si finu' mi-au rezervat o camera pentru trei zile si au platit 50.000 de euro. Oli a dat 25.000, eu trebuia sa platesc 25.000, dar finu' Mirel a zis ca plateste el. I-am zis: "Bine, ma, finule, daca vrei tu, plateste!’”, a povestit Gigi Becali la Digi sport. Chiar daca a precizat ca astazi se va intoarce in Romania, sansele de a fi condamnat si trimis direct in inchisoare in dosarul “hotilor sechestrati” fiind destul de mici, Becali nu vrea sa riste.

Am plecat pentru ca vreau sa stea mama linistita. Sa nu mai treaca prin ce a trecut atunci cand am fost la puscarie”, a precizat Becali, care, conform unor surse, are si un plan de avarie, bine stabilit. In eventualitatea in care justitia va decide ca Gigi trebuie sa ajunga dupa gratii, patronul Stelei are la Dubai un charter pregatit cu directia Amman, capitala Iordaniei.

De altfel, saptamana trecuta, Becali a si anuntat ca va merge in Iordania pentru a ridica o biserica ortodoxa pe malul raului sfant Iordan, dar totul pare sa fie legat de procesul de azi.

Latifundiarul din Pipera are un sprijin major si neconditionat din partea lui Fathi Taher, vechiul sau prieten si om de afaceri, care traieste de mai bine de doi ani in Iordania.

Iordania nu are acord de extradare cu Romania, fiind de notorietate cazul celebrului Genica Boenica, infractorul condamnat in tara noastra, dar care sfideaza justitia romana, pozandu-se cu mandrie pe la diverse piscine ale unor resorturi de lux din Iordania.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune