Paparazzi

Caldura mare, mon cher! Oana Lis a transpirat din greu la terasa, ca un sef de santier!

Sotia lui Viorel Lis s-a "cinstit" cu o prietena la o locatie de lux din centrul Capitalei, oferind din nou cateva imagini dizgratioase
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 aug 2017

Oana Lis obisnuieste sa se relaxeze aproape zilnic pe terasele din apropierea casei in care locuieste. Fie ca este singura, sau in compania unei amice, blonda are cam aceleasi tabieturi, ocupand o masa mai ferita pe terasa si comandand un vinisor roze, in ton cu canicula de afara. 

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o pe sotia fostului edil al Bucurestiului in timp ce isi facea "talentul" obisnuit la o cafenea din zona Floreasca. Afara erau aproape 40 de grade, astfel ca Oana a incercat sa se imbrace cat mai lejer, pentru a se proteja de caldura excesiva.

Numai ca, si din cauza kilogramelor in plus, femeia a transpirat de parca ar fi lucrat pe santier toata ziua. Au curs apele la propriu pe voluptoasa Oana, care a incercat sa se racoreasca prin intermediului unui "roze" rece, dar in zadar. Vinul parca si mai mult a incins-o pe doamna Lis, vadit incomodata de temeperaturile record din aceste zile.  

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X