Sport

Campionatele Europene de JUDO. Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria 48 kg

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Campionatele Europene de JUDO. Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria 48 kg
 
Sportiva română Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg, joi, la Campionatele Europene de judo de la Varşovia, după ce a învins-o în meciul decisiv pe Noa Minsker, din Israel. 
 
UPDATE ora 18.00: Monica Ungureanu a reuşit să câştige medalia de bronz la categoria 48 de kilograme.
 
"Monica Ungureanu a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, după un meci decis în prelungiri. Aşadar, a fost un început cu dreptul pentru echipa României, la Varşovia", a spus TEO AVRAMESCU, directorul Judo for Romania.
 
Monica Ungureanu a câştigat grupa C a categoriei 48 de kilograme, după victorii cu Cinta Garcia Mesia (Spania) şi Marina Cerniak (Ucraina).
 
În semifinale, Ungureanu a fost depăşită de Irina Dolgova (Rusia) şi a luptat pentru medalia de bronz. În ultima dispută, Monica Ungureanu a învins-o, la ”golden score”, pe Noa Minsker.
 
Tot la categoria 48 kg, Alexandra Pop a fost învinsă în primul tur de Maria Siderot (Portugalia), prin ippon, scrie Agerpres.
 
La cat. 52 kg, Alexandra Larisa Florian a ocupat locul 7, după ce a învins-o în optimi pe Reka Pupp (Ungaria), prin ippon, dar a pierdut în sferturi în faţa portughezei Joana Ramos (ippon), iar apoi a cedat şi în recalificări în faţa elveţiencei Evelyne Tschopp (ippon).
 
Andreea Chiţu, medaliată cu bronz anul trecut şi campioană a categoriei în 2012 şi 2015, a fost învinsă şi ea de Joana Ramos, în optimi (ippon).
 
Vineri au loc meciuri la categoriile 63 şi 70 kg (feminin), respectiv 73 şi 81 kg (masculin), România fiind reprezentată de Alexandru Raicu şi Marcel Cercea la cat. 73 kg, Vlad Vişan şi Elemer Szocs la cat. 81 kg, potrivit Realitatea.net.
 
Obiectivul delegaţiei României la Europenele din Polonia era câştigarea unei medalii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune