Vedete

Cancerul i-a fost fatal! Actriţa Fadwa Suleiman a murit la vârsta de 44 de ani

Lumea internaţională a filmului este în doliu după ce actriţa Fadwa Suleiman, refugiată în Franţa, s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cancerul i-a fost fatal! Actriţa Fadwa Suleiman a murit la vârsta de 44 de ani
Vestea a fost anunţată de apropiaţii vedetei, scrie Le Monde, care au precizat că tânăra actriţă a murit pe patul de spital, după ce a fost diagnosticată cu cancer. ”Fadwa ne va lipsi. A părăsit această lume urâtă”, a scris pe Facebook, cumnatul său,  Hassane Taha.


Fadwa era cunoscută pentru participarea la manifestaţiile împotriva regimului Bachar Al-Assad. Într-un interviu din 2012, pentru Le Monde, actriţa mărturisea: „Am plecat din ţara mea împotriva voinţei mele. Niciodată, niciodată nu voi fi o refugiată. Sunt o fiinţă umană, care trăieşte departe de orice prejudecată şi se îndreaptă către necunoscut”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune