Vedete

Carmen Harra s-a dus la un consult la Monica Pop, dar medicul a refuzat sa o consulte! Motivul e incredibil! "Situatie absolut jenanta"

Managerul lui Carmen Harra a povestit pe pagina sa de Facebook un episod incredibil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Carmen Harra s-a dus la un consult la Monica Pop, dar medicul a refuzat sa o consulte! Motivul e incredibil! "Situatie absolut jenanta"icon photo

Carmen Harra a mers la spital la un consult la medicul Monica Pop, insa a fost refuzata.

"Situaţie absolut jenantă astăzi la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologie din Bucureşti. În calitate de manager, am vorbit cu doamna directoare Monica Pop, renumit medic oftalmolog, pentru programarea unei consultaţii de specialitate pentru Carmen Harra. Am ajuns la spital aşa cum mi s-a spus, însă doamna doctor mi-a răspuns la telefon şi a refuzat să o consulte, ofensată ca nu a fost sunată direct de doamna Harra. Este incredibil cum oameni atât de învăţaţi au reacţii de genul acesta fără să se gândească la faptul că oricare pacient este important", a povestit managerul lui Carmen Harra. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune