WOW

Carmen Minune face ravagii pe litoral cu sanii sai siliconati!

La un an de cand s-a zvonit ca ar fi apelat la chirurgia estetica si si-ar fi facut o marire de bust, Carmen Minune isi scoate sanii la inaintare, etalandu-i provocator pe litoralul romanesc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Carmen Minune face ravagii pe litoral cu sanii sai siliconati!icon photo
Are o cariera muzicala in plina ascensiune, este frumoasa din cale afara  si de un an traieste o poveste de dragoste adevarata alaturi de un regizor. Carmen Minune, caci despre ea este vorba, pare sa fi tras toate cartile castigatoare.

Tanara si talentata, fiica cea mare a manelistului Adrian Minune a inteles ca in domeniul showbizului imaginea este la fel de importanta precum vocea si, din acest motiv, anul trecut, se pare ca si-a adus unele imbunatatiri, marindu-si bustul.

Carmen Minune face ravagii pe litoral cu sanii sai siliconati!
Desi pana acum a evitat sa vorbeasca despre presupusa operatie de marire a sanilor la care ar fi recurs, artista pare sa nu se mai sinchiseasca de gura lumii si a inceput sa se faleasca cu formele sale frumoase. Zilele trecute, aflata pe litorarul romanesc, Carmen Minune s-a jucat cu camera foto a telefonului sau si s-a filmat la plaja. Imbracata intr-un costum de baie cu imprimeu vesel, mandra nevoie mare, Carmen Minune si-a afisat sanii spectaculosi. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune