Vedete

Carmen Serban i-a cumparat tatalui complet paralizat un vehicul adaptat cu care sa se deplaseze! Batranul a supravietuit miraculos si unei infectii agresive, dupa o vizita la biserica!

Gheorghe, tatal lui Carmen Serban, se lupta cu bolile de ani de zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Carmen Serban i-a cumparat tatalui complet paralizat un vehicul adaptat cu care sa se deplaseze! Batranul a supravietuit miraculos si unei infectii agresive, dupa o vizita la biserica!icon photo

Tatal lui Carmen Serban s-a vindecat, in toamna, de o boala teribila, dupa ce a mers sa se roage la biserica Sfantul Nectarie din Bucuresti. Artista sustine ca - de luni de zile - tatal ei avea o infectie agresiva. (vezi care sunt cele 3 rugaciuni care au scapat-o de boli pe Carmen Serban)

”L-am luat pe tata şi l-am dus la Sfântul Nectarie. E foarte puternic. Eu nu am crezut până nu am văzut. De atunci i s-a oprit puroiul care curgea de luni de zile. Degeaba te rogi dacă nu ţi post o dată pe săptămână. Icoana de la mănăstirea Ghighiu m-a ajutat pentru ce m-am rugat”, a declarat Carmen Serban intr-o emisiune tv.

Tatal lui Carmen Serban s-a luptat cu o alta boala, acum cativa ani. El a fost supus mai multor operatii realizate cu scopul de a i se aseza anumite inele in coloana, el suferind de Parkinson. Gheorghe Serban a stat paralizat la pat timp de 7 luni, perioada in care nu si-a putut misca decat ochii si buzele.

Atunci, manelista i-a achizitionat tatalui ei un fel de scuter adaptat pentru persoanele cu dizabilitati, acesta putandu-se depalsa in voie. Carmen i-a luat si mamei sale un vehicul asemanator, tocmai pentru a putea fi tot timpul alaturi de acesta. Din fericire, Gheorghe Serban a scapat de paralizia completa dupa operatiile suferite.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune