Biz

Cat a mostenit Ioana Tufaru de la mama sa si ce are de gand sa faca cu banii? "Mi-am cumparat un frigider si acum vreau sa-mi iau..."

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 oct 2017
 
Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Calugareanu, primeste anual bani din drepturile de autor. Suma este una modica, insa o ajuta pe Ioana sa-si mai achizitioneze cele necesare in casa. 
 
 
Fiica actritei a dezvaluit cat primeste anual de la Centrul roman pentru administrarea drepturilor artistilor interpreti si ce are de gand sa faca cu banii de anul asta. 
 
 
Anul trecut cu banii castigati de pe urma mamei sale, Ioana Tufaru si-a cumparat un frigider, iar cu banii pe care urmeaza sa-i primeasca acum planuieste sa achizitioneze un televizor.
 
 
Pe langa banii din drepturile de autor, vedeta a mai primit si un tablou. Asta este singura mostenire ramasa de la mama sa.
 
 
 “Anul trecut mi-am cumpărat de ei un frigider, că nu aveam. Acum să văd ce bani mai primesc, mi-am propus sa îmi iau un televizor mai bun, pentru că în momentul ăsta am unul pe tub, foarte vechi. Păstram ca amintire un tablou cu mama, dar a căzut şi s-a făcut cioburi, l-am aruncat la coş. Aceea a fost singura amintire materială pe care o aveam de la femeia care mi-a dat viaţă”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click. 
 
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X