Vedete

Cat de mult seamana fata lui Florin Salam cu mama ei care a murit! “Cand ma uit la fata mea parca o vad pe Fanica”

“Cand ma uit la fata mea parca o vad pe Fanica! Este carne din carnea ei”, a sustinut de mai multe ori Florin Salam despre fiica lui, Bety, in varsta de 13 ani, care seamana izbitor cu mama ei, Fanica, disparuta din aceasta lume la doar 27 de ani!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Fanica si Florin la nunta lor, in 2007Fata lui Florin Salam, Bety, s-a facut mare! Este o domnisorica de toata frumusetea si incepe sa semene din ce in ce mai mult cu mama ei, care a murit in urma cu patru ani la Spitalul Floreasca din Capitala, din cauza unei boli grave de ficat.

Bety, fiica lui Salam, este o frumusete de fata si seamana foarte mult cu mama eiBety a ramas orfana de mama la doar 9 ani si este acum cea mai mare mandrie a lui Florin Salam! Tot ea ii alina manelistului dorul si suferinta dupa Fanica, artistul declarand in mai multe randuri ca fiica lui seamana izbitor cu mama ei.

WOWbiz.ro a publicat chiar azi un material in exclusivitate despre fiica lui Salam care vrea sa-i calce pe urme tatului si  sa devina o celebritate in muzica. Bety este eleva in clasa a cincea, iar materiile ei preferate sunt muzica si limba romana.

“Cateodata este greu sa fii fiica lui Florin Salam!” Bety Salam calca pe urmele tatalui si vrea sa se apuce de muzica

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune