Biz

Catalin Botezatu a recunoscut! E cuplat! "Ma bucur ca am gasit o astfel de femeie"

novalue
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 mar 2016

Catalin Botezatu nu se mai ascunde. Creatorul de moda a recunoscut in sfarsit ca nu e singur, ca in viata lui exista o femeie. Nu vrea sa dea detalii despre domnisoara care l-a cucerit mai ales ca ea nu face parte din lumea showbiz-ului.


"Stau bine cu dragostea. Atunci când am timp, dar încerc să-mi fac, merg să o vizitez. Nu stăm împreună, jobul meu nu îmi permite să stau zi de zi şi nu este din Bucureşti. Nu face parte din lumea mondenă şi asta e foarte bine. Mă bucur că am găsit o astfel de femeie", a spus Bote pentru un post de televiziune.


"Nu ştiu dacă este marea dragoste, aş vrea să fie ultima, dar depinde de amândoi. De aproape doi ani în iarnă vorbim de o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Când doi oameni se întâlnesc, se iubesc, îşi împărtăşesc bune şi rele, da, e o relaţie", a adaugat el.Catalin a dezvaluit si ca este un tip extrem de gelos care reactioneaza urat daca o prinde in fapt.


"N-am suferit din cauza infidelităţii. N-am avut şansa. Dacă o prindeam îi rupeam gâtul. Îmi iau tot felul de măsuri de precauţie, le supun testelor până la nebunie, dacă se poate. Gelozia este inevitabilă într-o relaţie. Dacă nu există gelozie, nu există dragoste. Cine spune că nu e gelos înseamnă că nu iubeşte acea persoană", a explicat designerul.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X