Biz

Catalin Botezatu a recunoscut! E cuplat! "Ma bucur ca am gasit o astfel de femeie"

STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 12 Martie 2016 13:11

Catalin Botezatu nu se mai ascunde. Creatorul de moda a recunoscut in sfarsit ca nu e singur, ca in viata lui exista o femeie. Nu vrea sa dea detalii despre domnisoara care l-a cucerit mai ales ca ea nu face parte din lumea showbiz-ului.


"Stau bine cu dragostea. Atunci când am timp, dar încerc să-mi fac, merg să o vizitez. Nu stăm împreună, jobul meu nu îmi permite să stau zi de zi şi nu este din Bucureşti. Nu face parte din lumea mondenă şi asta e foarte bine. Mă bucur că am găsit o astfel de femeie", a spus Bote pentru un post de televiziune.


"Nu ştiu dacă este marea dragoste, aş vrea să fie ultima, dar depinde de amândoi. De aproape doi ani în iarnă vorbim de o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Când doi oameni se întâlnesc, se iubesc, îşi împărtăşesc bune şi rele, da, e o relaţie", a adaugat el.

Catalin a dezvaluit si ca este un tip extrem de gelos care reactioneaza urat daca o prinde in fapt.


"N-am suferit din cauza infidelităţii. N-am avut şansa. Dacă o prindeam îi rupeam gâtul. Îmi iau tot felul de măsuri de precauţie, le supun testelor până la nebunie, dacă se poate. Gelozia este inevitabilă într-o relaţie. Dacă nu există gelozie, nu există dragoste. Cine spune că nu e gelos înseamnă că nu iubeşte acea persoană", a explicat designerul.

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X