Vedete

Catalin Botezatu, catre Emiliana, la "Bravo, ai stil! All stars": “Esti foarte vulgara!”

Editia de astazi “Bravo, ai stil! All Stars” este dedicata Zilei Indragostitilor, varianta americana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Catalin Botezatu, catre Emiliana, la "Bravo, ai stil! All stars": “Esti foarte vulgara!”icon photo

Ca atare, concurentele si-au ales tinutele de Valentine’s Day, menite sa cucereasca, mai mult ca oricand, “barbatul” dorit.

Concurenta care a starnit cele mai multe controverse, prin prisma vestimentatiei alese este Emiliana, care a “intruchipat-o” pe celebra Onika Tanya Maraj, cunoscuta dupa numele de scena Nicki Minaj (rapperita, cantareata şi compozitoare americana n.r.).

Spre surprinderea Emilianei, reactiile declansate in platoul emisiunii, odata cu prezentarea outfit-ului, nu au fost pe masura asteptarilor concurentei.

“Esti foarte vulgara, esti foarte "decupata", chiar si pentru Nicki Minaj!”, a spus Catalin Botezatu.

Cum arata controversata tinuta aleasa de Emiliana si cum a fost apreciata ea de jurati aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune