Biz

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre cum reuşeşte să aibă un somn lin

Chinuit de insomnii şi eşecuri amoroase, designerul Cătălin Botezatu a găsit soluţia pentru a-şi face somnul lin şi noaptea senină.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 aug 2017

Se mândreşte cu un stil de viaţă inedit, iar ultima săptămână a fost cu adevărat ameţitoare pentru Cătălin Botezatu, care de la Săptămâna Modei, de la malul marii, a plecat direct în Maldive.

Odată ajuns în paradisul din Insulele Maldive, Cătălin Botezatu este cazat ca un Maharajah.

”Este o insulă în care nu se folosesc pantofii. Deci mi-am adus o geantă plină de pantofi pentru că toată lumea umblă desculţă. Ariciul asta de aia e aici, să te cureţi de nisip când intri în casă.
 Priveliştea îl încântă, dar Bote nu se abate de la scopul vacanţei. Designerul a bătut jumătate de lume pentru a-l întâlni pe doctorul somnului.
 

A fost mai întâi evaluat, iar mai apoi i s-au pus electrozi pe frunze şi degetele pe aparate.


”Marea problema este că nu dorm. Este o problemă foarte mare! Poate din cauza stresului. Muncesc foarte mult şi dorm în jur de 4 ore. Pot fi numeroase cauze ale insomniilor, iar în niciunul dintre cazuri, pastilele nu reprezintă soluţia. Oamenii sunt diferiţi la interior, iar acest scan ne ajută şi înţelegem cum să îţi îmbunătăţim somnul!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

La Six Senses facem un tip de meditaţie numit Yoga nidra. Nidra înseamnă somn. Ce vei face la această meditaţie... nu vei stă aşa, ci vei stă întins.”, a mai spus medicul.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X