Biz

Dupa prezentarea de moda a lui Alexandru Ciucu, Catalin Botezatu s-a retras fara comentarii impreuna cu Angela Gheorghiu! Afla unde s-au dus cei doi!

Catalin Botezatu si Angela Gheorghiu sunt foarte buni prieteni, iar de fiecare data cand soprana revine in tara, cei doi stau la o sueta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 feb 2013

Seara trecuta, Catalin Botezatu si Angela Gheorghiu au participat la o prezentare de moda marca Alexandru Ciucu, unde au fost de nedezlipit. Soprana a marturisit ca i-a placut foarte mult colectia sotului Alinei Sorescu, insa nu a stat prea mult la discutii cu jurnalistii si s-a retras cu partenerul sau intr-un loc in care nimeni sa nu-i deranjeze. Bote si Angela Gheorghiu au venit separat la eveniment, insa au plecat impreuna, caci aveau multe sa-si spuna. Cei doi sunt foarte buni prieteni si profita de fiecare ocazie pentru a discuta pe indelete cate-n luna si-n stele.


Angela Gheorghiu, aparitie ravasitoare la prezentarea de moda a designerului Alexandru Ciucu!

Angela Gheorghiu divorteaza! "Am luat aceasta hotarare de comun acord cu sotul meu"

Angela Gheorghiu, trup de zeita in rochii semnate de Catalin Botezatu. Vezi imagini rare cu soprana!

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X