Vedete

Dupa prezentarea de moda a lui Alexandru Ciucu, Catalin Botezatu s-a retras fara comentarii impreuna cu Angela Gheorghiu! Afla unde s-au dus cei doi!

Catalin Botezatu si Angela Gheorghiu sunt foarte buni prieteni, iar de fiecare data cand soprana revine in tara, cei doi stau la o sueta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Seara trecuta, Catalin Botezatu si Angela Gheorghiu au participat la o prezentare de moda marca Alexandru Ciucu, unde au fost de nedezlipit. Soprana a marturisit ca i-a placut foarte mult colectia sotului Alinei Sorescu, insa nu a stat prea mult la discutii cu jurnalistii si s-a retras cu partenerul sau intr-un loc in care nimeni sa nu-i deranjeze. Bote si Angela Gheorghiu au venit separat la eveniment, insa au plecat impreuna, caci aveau multe sa-si spuna. Cei doi sunt foarte buni prieteni si profita de fiecare ocazie pentru a discuta pe indelete cate-n luna si-n stele.


Angela Gheorghiu, aparitie ravasitoare la prezentarea de moda a designerului Alexandru Ciucu!

Angela Gheorghiu divorteaza! "Am luat aceasta hotarare de comun acord cu sotul meu"

Angela Gheorghiu, trup de zeita in rochii semnate de Catalin Botezatu. Vezi imagini rare cu soprana!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune