Vedete

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?icon photo
Viata lui Cornel Gales s-a schimbat complet in anul 2017. Dupa pierderea cumplita a sotiei sale, indragita Ileana Ciuculete, in luna martie a anului trecut, viata lui Cornel Gales a urmat un fagas cel putin interesant.

Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a gasit alinarea in bratele blondei Viviana, femeia care l-a si angajat la compania ei de turism.


Recent, mai multe zvonuri au aparut in presa cu privire la o posibila casatorie dintre Cornel Gales si Viviana. Cei doi s-au pozat avand pe frunte cate un punct rosu, asa numitul “bindi”, un simbol puternic indian pe care il poarta femeile pentru a anunta faptul ca s-au casatorit.


Gales a infirmat aceste zvonuri si, mai mult, s-a aratat pe alocuri deranjat de faptul ca multi au crezut ca a facut pasul cel mare alaturi de noua lui partenera.


"Niciodata sa nu te increzi in cuvinte. Unii oameni au zahar pe buze, dar venin in inima", este mesajul care a aparut pe pagina lui de Facebook.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune