Vedete

Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon?

Alex Moraru a fost eliminat de la Exatlon si s-a intors acasa la finalul saptamanii trecute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon?icon photo

Alex Moraru din echipa Razboinicilor de la Exatlon s-a intors acasa dupa eliminarea din competitie. La aeroport, el a fost asteptat de familie si de prieteni. Cel mai emotionant moment a fost pentru Alex Moraru revederea fiului sau, Dominic de doar un an.

De altfel, primele zile de dupa intoarcerea de la Exatlon, Alex Moraru i le-a dedicate celui mic. Dominic a implinit un an chiar in perioada in care tatal lui era concurent in competitia din Republica Dominicana.


“Cat Alex era plecat, Dominic a facut primii pasi singur, a invatat si a evoluat mult”, ne-a povestit Ana Maria, iubita lui Alex.

De altfel, “Razboinicul” si-a petrecut weekend-ul alaturi de familia lui si a stat mult timp cu micutul, care la aeroport abia si-a recunoscut tatal. Alex Moraru a profitat de zilele frumoase si a iesit la plimbare cu Dominic.

Ce a facut Alex Moraru dupa ce s-a intors de la Exatlon! Cat de schimbat este fostul concurent

Iubita sportivului ne-a povestit si cat de schimbat i s-a parut lui Alex baietelul, pe care nu-l mai vazuse de mai bine de o luna
“Alex a spus ca Dominic este mai mare si mai gras. Il uimeste  in fiecare moment cu ceva nou. El a fost plecat in perioada cand Dominic a inceput sa descopere, sa inteleaga multe lucruri. Si Alex este schimbat. Ma asteptam la asta, dar inca nu s-a acomodat. Ma asteptam sa vina acasa pofticios, sa vrea sa manance putin, dar sa vrea multe. Insa nu a fost asa.  Viata de acolo l-a facut sa vada altfel lucrurile. Eu nu am cum sa-l inteleg in totalitate, insa o experienta ca aceasta nu are cum sa nu te marcheze”, ne-a povestit iubita lui Alex Moraru, fostul concurent de la Exatlon.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune