Biz

Ce a facut Alexandru Arsinel de a ajuns de urgenta la spital? Apropiatii sustin ca actorul nu isi mai lua medicamentele si a obosit mult in ultima vreme

In urma cu cateva zile, Alexandru Arsinel a fost luat cu ambulanta si dus la spital, dupa ce vedeta a acuzat mari dureri in zona rinichilor si grave probleme respiratorii!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

In 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant, dupa ce marele actor ajunsese sa nu se mai poata deplasa si avea dureri mari din cauza insuficientei renale de care suferea.

“Putini stiu ca Arsinel facea dializa de trei ori pe saptamana, iar faptul ca era supraponderal ii afecta atat coloana, cat si inima! Avea nevoie urgenta de un rinichi nou si sanatos, in caz contrar, putea chiar sa moara”, au dezvaluit, atunci, prietenii vedetei!

Operat la un spital din Cluj Napoca, Arsinel s-a simtit multa vreme foarte bine! Motiv de a-si relua activitatea si de a se comporta exact ca in anii tineretii! In plus, a ramas directorul Teatrului de Comedie, functie care nu era prea indicata la varsta lui, mai ales ca era in perioada de recuperare! Insa, el se simtea in putere si nu a renuntat la scena! (declaratii in premiera ale Stelei Popescu. de ce a infiat actrita o fetita)

Zilele trecute, organismul lui Alexandru Arsinel a cedat si actorul a fost nevoit sa cheme ambulanta! “S-a speriat foarte tare, a intrat in panica si avea ameteli”, au spus medicii care l-au preluat imediat, apoi, dupe ce l-au stabilizat, l-au dus la spital pentru investigatii suplimentare.

Situatia in care a ajuns Arsinel nu i-a surprins insa pe apropiatii acestuia, care sustin ca actorul a neglijat sfaturile doctorilor, cel putin in ultimul an!

Citeste ce spun prietenii actorului despre situatia lui doar pe stirilekanald.ro

 

 

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X