Stiri

Ce a facut un roman intr-un penitenciar din Italia a ingrozit gardienii. "In toti anii mei de serviciu nu am vazut asa ceva!"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Ce a facut un roman intr-un penitenciar din Italia a ingrozit gardienii. "In toti anii mei de serviciu nu am vazut asa ceva!"
 
Scene ireale intr-un penitenciar din Italia al caror protagonist a fost un detinut roman. Gardienii sunt socati de ceea ce au vazut si spun ca in toti anii lor de serviciu nu au mai intalnit un asemenea caz.
 
 
 
Seful sindicatului gardienilor a declarat ca un deţinut de origine romana a smuls caloriferul din perete, l-a izbit de gratii atat de mult si de tare pana cand a reusit sa le rupa. Dupa ce le-a rupt, a iesit din celula si a inceput sa atace cu caloriferul pe oricine i se nimerea in cale.
 
 
Un gardian a fost aproape traumatizat de cele vazute, el a declarat:
 
,,In toti anii mei de serviciu nu am vazut atata violenta gratuita. Ceilalti detinuti incercau sa-l linisteasca, dar nu a vrut, ba chiar i-a atacat si pe ei. Vazand asta, au smuls si ei caloriferul din perete, au iesit din celula si au incercat sa-l prinda. Doar intervenţia rapida a gardienilor a prevenit o tragedie”.
 
 
Se pare ca intr-un final revolta a fost oprita, insa gardienii spun ca erau pregatiti sa foloseasca forta armata. Dupa aceasta isprava, romanul a fost transferat la un penitenciar de maxima securitate.
 
In penitenciarul din Velletri sunt inchisi 245 de cetaţeni straini iar in toata Italia, aproape 20.000. Gardienii se plang ca inchisorile sunt supraaglomerate iar personalul, insuficient, potrivit aceleiasi surse, potrivit stirilekanald.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune