Stiri

Ce-a putut sa faca o femeie cand a ajuns la securitate la controlul bagajului? A sarit ca arsa direct in...

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce-a putut sa faca o femeie cand a ajuns la securitate la controlul bagajului? A sarit ca arsa direct in...icon photo
O femeie din China a devenit virala, dupa ce a ajuns la zona de control a bagajelor, de la o statie de tren din China, si nu a vrut sa lasa geanta din mana.


Femeia, care probabil se afla la prima experienta de acest gen, a refuzat sa isi tina bagajul pe banda rulanta, pentro controlul cu raze X si a tinut cu dintii de ea.


Oamenii de la securitate au ramas socati cand au vazut silueta femeii, pe monitorul cu raze x, in timp ce incercau sa ii analizeze bagajul.


Femeia le-a spus angajatilor de la paza ca ii era teama ca nu cumva geanta ei sa se piarda cu celelalte, potrivt Dailymail.co.uk.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune