Vedete

Ce a putut sa faca Silvana Riciu in culise! Cantareata a cautat in geanta unei colege – Ce s-a intamplat? VIDEO EXCLUSIV

Silvana Riciu a fost protagonista unei scene ciudate, zilele trecute, in culisele unei emisiuni tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Ce a putut sa faca Silvana Riciu in culise! Cantareata a cautat in geanta unei colege – Ce s-a intamplat? VIDEO EXCLUSIVicon photo

Silvana Riciu a patit-o, recent, in culise! Cantareata de muzica populara si-a lasat geanta pe scaun, langa o alta, iar la plecare nu stia care e de fapt poseta ei.

Artista a insotit-o pe prietena ei, Brandusa Covalciuc – Ciobanu, la emisiunea lui Teo Trandafir. Silvana nu a intrat in platou, alaturi de prietena ei, insa a asteptat-o in culise.

Ca sa nu-si tina geanta si haina in brate cat timp Brandusa era in platoul emisiunii, cantareata de muzica populara le-a lasat pe un scaun din culise. Fara sa-si dea insa seama, pe scaun era o geanta identica cu cea a ei.

Dupa un timp, cand a vrut sa-si ia lucrurile si sa iasa din culise, surpriza, Silvana nu mai stia care e de fapt geanta ei! Asa ca, vedeta s-a vazut nevoita sa deschida ambele posete, sa cotroboaie, ca sa-si dea seama care din ele ii apartine.

“Geanta identica cu a mea era a prietenei mele, Brandusa Covalciuc. Brandusa era in platou, eu in culise, o asteptam. Mi-am permis sa o deschid si sa vad care e geanta mea si care este a ei. Intamplarea facea ca amandoua ne-am luat posete identice in ziua respectiva, fara sa ne vorbim.

Geanta mea este primita de la ea, mai demult. Dupa ce am deschis gentile, mi-am dat seama care era a mea. A fost amuzant, ce sa spun… “, ne-a povestit indragita cantareata de muzica populara.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune