Stiri

Ce a spus criminala de la metrou in momentul in care a fost oprita de politisti! Cuvintele femeii le-a atras atentia oamenilor legii EXCLUSIV

Magdalena Serban, criminala care a impins pe sinele de la metrou o femeie, aseara, in statia Dristor, a fost cautata imediat de oamenii legii, dupa imaginile puse la dispozitie de conducerea Metrorex!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Ce a spus criminala de la metrou in momentul in care a fost oprita de politisti! Cuvintele femeii le-a atras atentia oamenilor legii EXCLUSIVicon photo
Aseara, Romania intreaga a fost bulversata de crima petrecuta la metrou la Dristor!  Magdalena Serban, o femeie in varsta de 36 de ani, a aruncat-o pe sine pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani care vorbea linistita la telefon. Fata a murit pe loc, iar agresoarea, in mod surprinzator, ore intregi a circulat in libertate.

 

 

Magdalena Serban a reusit, in prima faza, sa plece neobervata de la fata locului, insa, la miezul noptii, norocul nu i-a mai suras. Agenti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti din Capitala au gasit-o si au retinut-o, dupa ce, pana a ajunge la ea, au abordat zeci de persoane cu semnalmentele din fotografiile distribuite de pe camerele de la metrou. (intra sa vezi legatura dintre tanara ucisa la metrou si criminala)

Surse autorizate sustin ca, in mod cu totul surprinzator, in momentul in care a fost oprita, criminala a avut o reactie extrem de ciudata si, practic s-a dat si de gol ca ea este persoana cautata!

“La miezul noptii, in fata magazinului Unirea, Magdalena Serban a fost abordata de un echipaj de politie de la transporturi! Culmea este ca era foarte senina, s-a uitat lung la cel care i-a cerut buletinul si fara sa fie intrebata nimic, i-a spus simplu “Eu nu am facut nimic”, apoi a zambit larg! Comportamentul femeii a dat de gandit si, dupa o analiza a pozelor, s-a ajuns la concluzia ca ea este cea care corespundea perfect descrierii. A fost imediat retinuta si dusa la audieri”, au dezvaluit persoane de la fata locului.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune