Biz

Ce-au facut Tudor de la Fly Project si Shift la un eveniment monden! De plictiseala, au luat telefonul unui jurnalist si s-au filmat vorbind...colorat! VIDEO EXCLUSIV!

Cantaretii s-au adapostit de furtuna intr-un cort si au facut haz de necaz.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat luni, 23:00

 

Evenimentul muzical al anului, Forza Zu, a fost "sabotat" de o vijelie care a determinat autoritatile sa opreasca spectacolul. Cum s-a intunecat si au inceput vantul si ploaia, artistii si membrii staff-urilor lor s-au adapostit in cortul VIP unde au stat inghesuiti ca intr-un autobuz supraaglomerat.

Unii s-au retras intr-un colt si au asteptat linistiti sa treaca intemperia, iar altii, obisnuiti sa faca haz de necaz, s-au distrat la maximum. Din categoria din urma fac parte Tudor de la Fly Project si prietenul lui bun, Shift.

Acestia au profitat de revedere si au facut pe loc cateva versuri, au mai povestit una-alta in limbaj colorat si au simtit nevoia sa se inregistreze cu telefonul...unui jurnalist. Artistii au imprumutat un minut mobilul, s-au filmat, apoi au returnat aparatul in siguranta.

print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce numere de inmatriculare are preotul Cristian Pomohaci la masini! Nu are doar una, ci mai multe! Parintele are o avere uriasa!
Fantastic! Ce numere de inmatriculare are preotul Cristian Pomohaci la masini! Nu are doar una, ci mai multe! Parintele are o avere uriasa!
X