Stiri

Ce-au putut sa faca doi romani aflati in Italia, unei fete de 25 de ani, pentru suma de 5 euro

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce-au putut sa faca doi romani aflati in Italia, unei fete de 25 de ani, pentru suma de 5 euro
Clipe de groaza la Torvaianica, provincia Roma, dupa ce o tanara in varta de 21 de ani a fost luata cu asalt de doi infractori romani.

Potrivit gazetaromaneasca.ro, cei doi romani, cu varstele de 19 si 23 de ani au batut-o pe vcitima, i-au rupt oasele faciale, pana cand fata a cazut la pamant.


Cei doi i-au luat poseta si au fugit de la fata locului, insa...surpriza! Tanara avea doar telefonul mobil si suma de 5 euro in geanta.
Carabinierii i-au prins in mai putin de 24 de ore pe cei doi romani si au fost arestati cu acuzatia de talharie si vatamare corporala grava in complicitate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune