Biz

Ce bine arata surorile lui Florin Salam. Una-i mai frumoasa ca alta! FOTO

O fi Florin Salam cel mai vestit manelist din Romania si cel mai talentat membru din familia lui. La capitolul frumusete insa, artistul este depasit cu mult de cele doua surori ale sale.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 sep 2017

Cea mare se numeste Maria si este o afacerista de succes.

Maria, in prim-plan, Elena, in spateMama a 5 copii si toti nascuti pe cale naturala, Maria este considerata inteleapta familiei. Ea are rabdare, este muncitoare si o femeie foarte calculata, ceea ce o face sa para mereu stapana pe situatie.

Elena si Maria se inteleg de minune!

Frumoasa familie este insa Elena. Tatuata din cap pana in picioare, cu un bust siliconat, un corp sculptat la sala, abdomen plat si un posterior apetisant, Elena, sora lui Florin Salam, poate trece drept o pustoaica. In realitate, Elena Stoian a dat si ea nastere la doi copii, este casatorita si are responsabilitati de mama si sotie. 

Vezi aici cum a fost surprins Florin Salam la o terasa, dupa ce si-a anuntat retragerea din muzica!

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X