Stiri

Ce contine laptele pe care il cumparam din magazine? Untura de porc, sare si...

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce contine laptele pe care il cumparam din magazine? Untura de porc, sare si...
Laptele pare unul dintre produsele naturale pe care le cumparam din magazine.

Asa pare la prima vedere, pentru ca datele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) arata altceva. Conform unei analize facute, recent, de institutie pe baza a mai multor categorii de lapte din magazine, ANPC a precizat ca  45% din produsele trimise la laborator au fost gasite neconforme.Astfel, in laptele analizat s-au gasit sare, untura de porc, seu, uleiuri vegetale, diversi aditivi alimentari, faina si …lapte praf (singurul ingredient care este trecut pe etichetele cutiilor de lapte), conform Frunza-verde.roCelebrul prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie, a avertizat de mai multe ori ca laptele in care sunt adaugate diverse substante nu mai este un produs sanatos. “Orice substanta care in mod normal nu se afla intr-un produs natural nu poate sa faca bine, nici sarea, nici aditivii. Pot aparea dureri de stomac, din cauza sarii din orice aliment apare hipertensiunea arteriala”, a declarat dr. Menci.

stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune