Sport

VIDEO EXCLUSIV | Ce daruri mai primesc pustii de bani gata din Romania! Vezi reactia unui tanar, cand s-a trezit in fata unui restaurant de fite din Capitala cu un cadou de peste 40.000 de euro!

Parintii i-au facut o supriza de zile mari unui "pustan de Dorobanti", cu ocazia zilei sale de nastere
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 feb 2016

Agitatie neobisnuita, intr-una din serile trecute in fata unui restaurant de fite din zona "Primaverii". Din locatia specializata in fripturi de vita au iesit un grup de tineri, printre care se afla si Patrick M., un tanar care isi serba ziua de nastere.

Se pare ca pustiul a fost cuminte, si a invatat bine la scoala, pentru ca darul primit a fost unul pe masura: una bucata masina de provenienta germana, un bolid al carui pret depaseste lejer 40.000 de euro.

Bucuros nevoie mare, Patrick s-a suit la volan si i-a dat prima "talpa" de verificare bolidului, in timp ce prietenii s-au reintors la petrecerea si bucatele sofisticate din restaurant. Tanarul provine dintr-o familie instarita, face parte din noua generatie a mondenilor Bucurestiului si, ca un amanunt suplimentar, se iubeste cu o tipa de varsta cu el, Anais, fata avand legaturi de rudenie cu fratii Castellano, proprietarii unui cunoscut club din Capitala.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X