Vedete

Ce face Giulia de Valentine's Day? "Astept sa fiu surprinsa de sotul meu, dar probabil n-o s-o faca si o sa fie o seara normala petrecuta acasa"

Giulia nu si-a facut planuri romantice de Valentine's Day, insa spera ca sotul ei sa ii faca o surpriza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce face Giulia de Valentine's Day? "Astept sa fiu surprinsa de sotul meu, dar probabil n-o s-o faca si o sa fie o seara normala petrecuta acasa"icon photo
Desi Vlad Huidu nu este tocmai un tip romantic, Giulia se gandeste ca poate sotul ei ii va face o surpriza si va marca asa cum se cuvine Ziua Indragostitilor.


"Dumnezeu cu mila ce-oi face eu de Sfantul Valentin. De unde sa stiu?


In ultimii ani am tot incercat sa imi surprind sotul cu tot felul de lucruri dragute. Nu pot sa le zic! Dar atat. Anul asta astept sa fiu surprinsa. Dar probabil ca nu o sa ma surprinda si o sa fie o seara normala petrecuta acasa", a declarat Giulia intr-un interviu pentru unica.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune