Vedete

Ce facea Anca Surdu de la Exatlon inainte de a pleca in Republica Dominicana! Avem imagini incredibile cu marea sportiva! | VIDEO

Anca Surdu de la Exatlon a fost campioana la gimnastica ritmica, insa de cativa ani face parte dintr-o trupa de dans.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce facea Anca Surdu de la Exatlon inainte de a pleca in Republica Dominicana! Avem imagini incredibile cu marea sportiva! | VIDEOicon photo

Anca Surdu face parte dintr-o trupa de dansatori acrobati, coordonata de antrenoarea Marcela Fumea. Toti, fosti gimnasti reusesc performante greu de egalat, in fata publicului. Trupa Aeros, din care face parte si Anca Surdu, a oferit spectacole pe marile scene ale lumii. Trupa Aeros a fost peste tot in Europa, in Australia, in America si chiar in Alaska.

Ce facea Anca Surdu inainte de a pleca la Exatlon? Face parte dintr-o trupa de dans si e antrenoare de fitness

“Anca este obisnuita sa fie in competitie. A facut gimnastica aerobica de performanta, e o campioana. Apoi, cu “Aeros” a avut mii de reprezentantii in toata lumea”, ne-a spus Marcela Fumea, antrenoarea Ancai Surdu inca de cand aceasta era la junioare la gimnstica aerobica.

Anca Surdu de la Exatlon are in palmaresul ei de sportiva mai multe titluri importante: dubla campioana mondiala si dubla campioana europeana, multipla campioana nationala si internationala la gimnastica aerobica. Acum, Anca Surdu este antrenoare de fitness. 

Anca Surdu face parte din echipa Faimosilor de la Exatlon si este una dinte concurentele care a acumulat multe puncte in competitie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune