Vedete

Ce fata frumoasa are Gheorghe Gheorghiu! Andra traieste in America! Vezi cum arata si cu cine se iubeste tanara FOTO

Putina lume stie ca Gheorghe Gheorghiu are o fiica in varsta de 28 de ani, din prima casatorie. Andra locuieste in America.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce fata frumoasa are Gheorghe Gheorghiu! Andra traieste in America! Vezi cum arata si cu cine se iubeste tanara FOTOicon photo

Gheorghe Gheorghiu are o relatie speciala cu fiica lui, Andra. Tanara locuieste in America de ani buni unde studiaza, dar si canta. (Vezi AICI ce declara Gheorghe Gheorghiu in primavara despre fiica lui)

Artistul se vede destul de des cu fiica lui, el plecand mai mereu in SUA. De multe ori, si Andra a venit in Romania in vacanta.

Atunci cand nu se vad, cei doi comunica prin intermediul telefonul si al internetului.

Andra traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar din America. Gheorghe Gheorghiu l-a cunoscut pe iubitul fetei lui si pare ca-l agreeaza. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune