WOW

Ce femeie! A satisfăcut 400 de bărbaţi, însă ce-şi doreşte acum e incredibil! Te va lăsa fără cuvinte

O tânără dornică de aventuri a făcut amor cu nu mai puţin de 400 de bărbaţi, iar acum are o dorinţă arzătoare, ce a uimit o lume întreagă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce femeie! A satisfăcut 400 de bărbaţi, însă ce-şi doreşte acum e incredibil! Te va lăsa fără cuvinte
Fotomodelul italian Paola Saolino, în vârstă de 27 de ani, a promis că va face satisface oral bărbaţii care vor „nu” la referendumul de modificare a Constituţiei italiene, de anul trecut, iar acum e hotărâtă să scrie istorie.

A oferit plăcere nu mai puţin de 400 de bărbaţi, în cadrul turneului ei italian, iar acum îşi doreşte să meargă în Edinburgh, Scoţia, unde să-l întâlnească pe Mohammed Abad, bărbatul cu sexul bionic.


Paola vrea să facă sex, deoarece este dornică să ştie cum funcţionează o bărbăţie artificială.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune