Paparazzi

Ce freza si ce look de pustan rebel are Viorel Moldovan! VIDEO EXCLUSIV

La 45 de ani, fostul mare fotbalist si-a facut un look foarte tineresc
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat luni, 23:00

Viorel Moldovan a participat cu Romania la patru turnee finale de european si mondial, intre 1994 si 2000. Retras din activitatea de fotbalist, fostul mare atacant a ramas in fenomen si s-a facut antrenor. A fost secundul lui Iordanescu la Campionatul European din 2016, iar apoi a fost numit ca principal la Auxere, fara succes insa.

Ramas fara echipa,  Moldovan a revenit in tara si lansat mai multe atacuri la adresa conducatorilor din fotbalul romanesc. "Viitorul nu-mi dă speranţe şi nu mă agit. Nu avem potenţă financiară, contracte bune, cluburi bine organizate. Vom continua să bâjbîim şi ne vom da cu părerea pentru că aşa suntem noi. Conducătorii vorbesc mai mult decât trebuie, fotbaliştii la fel. Degeaba vrem, dacă nu putem", a fost declaratia lui Viorel Moldovan, cel care a marcat 25 de goluri în 70 de meciuri, pe Romania.

La 45 de ani, Moldovan a simtit nevoia de o schimbare de look. Fostul mare fotbalist si-a facut barba de pustan rebel si freza tinereasca, iar aceasta schimbare il prinde destul de bine. Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Viorel la mall, alaturi de sotia sa. 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X