Paparazzi

Ce galant e presedintele Stelei cu sotia lui! Valeriu Argaseala a iesit la shopping cu consoarta Mirela VIDEO EXCLUSIV

Fostul arbitru Valeriu Argaseala isi petrece putinul timp liber in compania familiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Cunoscut arbitru international, Valeriu Argaseala (61 de ani) este presedintele Stelei, fiind omul de incredere al lui Gigi Becali de mai multi ani, interval in care a reusit de nenumarate ori sa-l calmeze pe vulcanicul milionar, in diverse situatii limita.

Ce galant e presedintele Stelei cu sotia lui! Valeriu Argaseala a iesit la shopping cu consoarta Mirela VIDEO EXCLUSIVicon photo

Zilele trecute, Argaseala a fost surprins de paparazzi WOWbiz la o sesiune prelungita de shopping, intr-un mall, in compania sotiei, cu care a dat o tura si pe la o cafenea.

Originar din Buzau, Argaseala este casatorit de o eternitate cu Mirela, de meserie mediator si expert evaluator independent, cu care are o fata, Ruxandra, care a imbratisat avocatura, lucrand pentru o celebra casa din Bucuresti. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune