Vedete

Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”

Vaduvul Ilenei Ciuculete se declara fascinat de frumusetile si descoperirile facute in India.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”icon photo

Desi la prima vedere poate parea o descoperire nesemnificativa, trebuie sa recunostem ca multi dintre noi nu stiau si nici nu s-au intrebat vreodata pana acum, cum arata “nuca” din care se extrage miezul de caju. Si asta in conditiile in care il vedem des, in magazine, folosit ca gustare sau adaugat in retete.

Ei bine, Cornel Gales a avut ocazia in timpul croazierei pe care o intreprinde in Emiratele Arabe si India sa viziteze o plantatie de condimente si sa descopere cum ajung alunele caju, pe mesele noastre.

“Caju se formeaza  la baza unui fruct de marimea unei portocale. Eu unul nu stiam asta pana acum. Din ditamai fructul se extrage o nuca de caju. Una singura! Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor! Atunci mi-am explicat de ce pretul sau este atat de mare si ajunge sa coste, la noi, aproape 70 de lei/ kilogram”, ne-a dezvaluit Cornel Gales.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune