Vedete

Ce le-a cerut Cristina Stamate medicilor, cu putin timp inainte sa moara?

Saptamana incepe cu o veste extrem de proasta. Actrita Cristina Stamate, in varsta de 71 de ani, care era internata la Spitalul Floreasca din Capitala, a murit luni dimineata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Ce le-a cerut Cristina Stamate medicilor, cu putin timp inainte sa moara?
 
Actrita Cristina Stamate era internata, de joi, la Spitalul Floreasca, unde a fost dusa de un echipaj SMURD. Actrita avea mai multe afectiuni şi era internata la Sectia de terapie intensiva a unitatii medicale.
 
 
Potrivit unor surse, citate de spynews.ro, Cristina Stamate le-a cerut medicilor sa nu mai divulge informatii despre starea sa de sanatate. 
 
Actrita Cristina Stamate suferea de insuficienta mitrala si cardiopatie ischemica, afectiuni grave ale inimii. Si a murit luni, 27 noiembrei 2017, la 71 de ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune