Vedete

Ce masina conduce sotia lui Puya? Melinda nu mai vrea marci de fita si a optat pentru o "autohtona"

Sotia lui Puya apare intr-o filmare postata de rapper pe contul sau de Youtube.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ce masina conduce sotia lui Puya? Melinda nu mai vrea marci de fita si a optat pentru o "autohtona"icon photo


Puya este destul de discret atunci cand vine vorba despre viata lui personala. Cantaretul a facut, totusi, o exceptie, recent, cand a filmat un episod pentru vlogul sau, in care vorbeste despre... feminism. Ca partenere de discutie, Puya le-a ales pe sotia lui, Melinda, si pe doua prietene ale acesteia.


La final, Melinda se urca in masina sa de fabricatie autohtona si pleaca. Asta dupa ce cantaretul a avut o experienta mai putin placuta, in urma cu un an, cu masinile de peste 10.000 euro.

Vechea masina, confiscata de banca


Atunci, Puya i-a cumparat sotiei sale o masina in leasing, in valoare de 12.000 euro, insa la care n-a mai apucat sa plateasca toate ratele. Dupa ce a achitat cam un sfert, a inregistrat intarzieri la banca, iar aceasta l-a executat. Puya a povestit atunci ca masina sotiei lui a fost vanduta la licitatie pentru o suma mult mai mica decat valoarea ei, iar el nu a fost chemat sa liciteze pentru ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune