Vedete

Ce mesaj emotionant a postat Ana-Maria Mocanu pentru Denisa Raducu! Regretata artista ar fi implinit azi 28 de ani FOTO

Denisa Raducu ar fi implinit azi 28 de ani. Regretata cantareata s-a stins din viata in iulie, rapusa de o boala nemiloasa, si a lasat in urma ei multa suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce mesaj emotionant a postat Ana-Maria Mocanu pentru Denisa Raducu! Regretata artista ar fi implinit azi 28 de ani FOTOicon photo

Ana-Maria Mocanu nu a uitat ca astazi ar fi fost ziua de nastere a Denisei Raducu, artista care a decedat in vara, dupa o lupta crunta cu o boala fara leac. (Vezi AICI detaliul emotionant de la mormantul Denisei Raducu)

Fosta asistenta tv a cunoscut-o pe Denisa si au fost cat de cat apropiate. Nu o data cele doua s-au intalnit la evenimente, petreceri private unde Denisa avea spectacol, iar Ana dansa.

Astazi, regretata artista ar fi implinit 28 de ani, iar Ana-Maria Mocanu a postat, pe pagina sa de socializare, un mesaj emotionant insotit de o fotografie in care apare alaturi de Denisa.

“Iti multumesc pentru toate amintirile frumoase! Astazi ar fi fost ziua ta de nastere! Imi este atat de dor, Deny!”, e mesajul emotionant postat de Ana-Maria Mocanu.

Denisa Raducu s-a stins din viata pe 23 iulie, la 27 de ani, si a fost inmormantata in Stefanesti, judetul Valcea. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune