Vedete

Ce mult s-a ingrasat Horia Brenciu! Hainele l-au tradat la un concert de Sarbatori! Avem imagini sugestive! Video

Horia Brenciu a luat proportii serioase in ultima perioada! Juratul a pus pe el cateva kilograme bune, iar acest lucru a fost extrem de vizibil mai ales la concertele de Sarbatori!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ce mult s-a ingrasat Horia Brenciu! Hainele l-au tradat la un concert de Sarbatori! Avem imagini sugestive! Videoicon photo

Drept dovada, prezent in seara de 1 ianuarie, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov, pentru a sustine o reprezentatie, Horia i-a incantat pe cei aflati in vacanta cu muzica lui, insa, la capitolul fizic, nu a stat bine deloc! (de ce a facut o criza de nervi Horia Brenciu atunci cand Lidia Buble a interpretat o piesa de a lui)

Costumul ales pentru show era unul slim si nu l-a avantajat, dimpotriva, i-a aratat sunculitele evidente si spatele masiv, mai ales in momentele in care se misca pe scena! Toata lumea a remarcat ca Brenciu s-a ingrasat si unii nu s-au abtinut sa spuna ca mesele bogate de Sarbatori au fost de vina!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune