Biz

Ce nume de cod folosea Maria Constantin pentru amant! Il "botezase" pentru ca nimeni sa nu se prinda cine e! S-a dus cu el la mare si a mintit ca este iubitul unei prietene! Dezvaluiri senzationale!

Maria Constantin gasise o modalitate de a vorbi despre amantul ei fara ca cineva sa se prinda despre cine este vorba.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 sep 2017

Jurnalista Mara Banica a dezvaluit ca Maria Constantin vorbea cu prietenele ei bune despre amant, insa nu ii spunea pe numele adevarat barbatului. Pentru a nu se da de gol, cantareata il poreclise "Tudor". Si Marcel Toader stia de existenta acestui Tudor, insa el credea ca este iubitul unei bune prietene ale Mariei. De asemenea, se pare ca Maria Constantin a fost la mare cu fiul ei, cu amantul si cu o buna prietena. Ca sa evite problemele si intrebarile incomode, ea a mintit pe toata lumea ca "Tudor" este partenerul de viata al prietenei ei. 

"De-aia nu m-a luat pe mine la mare", a concluzionat Marcel Toader! 

 

Primul sot al Mariei Constantin a confirmat ca baiatul lor, Codrut, a dat-o de gol pe Maria, la scurt timp dupa ce s-a intors din vacanta cu mama lui. 

 

 

"Codrut tot vorbea despre Tudor, nu stiam cine este barbatul asta. Am crezut ca e cel din videoclip, il intreb daca e vorba despre el, mi-a spus ca nu. Iubita mea a fost inspirata si i-a aratat o poza cu domnul comisar (n.r. amantul) si copilul l-a recunoscut imediat: da, el e Tudor. Nu e treaba mea sa o denigrez, eu nu fac decat sa repet ce mi-a spus copilul. Nu stiu daca minte copilul, chiar nu stiu", a spus primul sot al Mariei Constantin, in direct la o emisiune TV. 

print
Stiripesurse.ro
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
X