Vedete

Ce nume de cod folosea Maria Constantin pentru amant! Il "botezase" pentru ca nimeni sa nu se prinda cine e! S-a dus cu el la mare si a mintit ca este iubitul unei prietene! Dezvaluiri senzationale!

Maria Constantin gasise o modalitate de a vorbi despre amantul ei fara ca cineva sa se prinda despre cine este vorba.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce nume de cod folosea Maria Constantin pentru amant! Il "botezase" pentru ca nimeni sa nu se prinda cine e! S-a dus cu el la mare si a mintit ca este iubitul unei prietene! Dezvaluiri senzationale!
Jurnalista Mara Banica a dezvaluit ca Maria Constantin vorbea cu prietenele ei bune despre amant, insa nu ii spunea pe numele adevarat barbatului. Pentru a nu se da de gol, cantareata il poreclise "Tudor". Si Marcel Toader stia de existenta acestui Tudor, insa el credea ca este iubitul unei bune prietene ale Mariei. De asemenea, se pare ca Maria Constantin a fost la mare cu fiul ei, cu amantul si cu o buna prietena. Ca sa evite problemele si intrebarile incomode, ea a mintit pe toata lumea ca "Tudor" este partenerul de viata al prietenei ei. 

"De-aia nu m-a luat pe mine la mare", a concluzionat Marcel Toader! 

 

Primul sot al Mariei Constantin a confirmat ca baiatul lor, Codrut, a dat-o de gol pe Maria, la scurt timp dupa ce s-a intors din vacanta cu mama lui. 

 

 

"Codrut tot vorbea despre Tudor, nu stiam cine este barbatul asta. Am crezut ca e cel din videoclip, il intreb daca e vorba despre el, mi-a spus ca nu. Iubita mea a fost inspirata si i-a aratat o poza cu domnul comisar (n.r. amantul) si copilul l-a recunoscut imediat: da, el e Tudor. Nu e treaba mea sa o denigrez, eu nu fac decat sa repet ce mi-a spus copilul. Nu stiu daca minte copilul, chiar nu stiu", a spus primul sot al Mariei Constantin, in direct la o emisiune TV. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune