Paparazzi

Ce relaxat e Adriean Videanu de cand a parasit politica! Uite-l la un sprit cu prietenii Video

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, se bucura de o viata foarte linistita de cand s-a retras din politica.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mai 2017

In ultimii ani, Adriean Videanu a trecut prin foarte multe greutati, a avut probleme cu justitia si ceva probleme in afaceri, dar usor-usor, acum, incepe sa isi revina. La sfarsitul anului trecut, fostul ministru al Economiei a fost achitat de instanta suprema pentru complicitate la abuz in serviciu.

Recent, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Adriean Videanu la o terasa din Capitala, luand masa cu prietenii lui. Fostul politician parea foarte relaxat si linistit, semn ca problemele lui au inceput sa dispara.

Adriean Videanu a devenit milionar din afacerile cu materiale de constructii, in special marmura, iar in 2009 a fost creditat de revista Capital cu o avere de 220 de milioane  de euro. Criza economica si problemele din justitie i-au fost fatale lui Videanu care, in prezent, are o avere de 30-32 de milioane de euro, in "Top 300-Cei mai bogati romani”, fata de cele 35-40 de milioane de euro din 2015.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X