Stiri

Ce s-a intamplat cu fetita de 4 ani, batuta cu pumnii si picioarele de cea care i-a dat viata: "Nici nu mai pronunta cuvantul 'mama'"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce s-a intamplat cu fetita de 4 ani, batuta cu pumnii si picioarele de cea care i-a dat viata: "Nici nu mai pronunta cuvantul 'mama'"
 
Adelina Viorica Oniga, din Viseul de Jos, Maramures, si-a batut, anul trecut, fetita de numai patru anisori cu o bata, cu pumnii si cu picioarele pana i-a rupt mai multe organe interne. Femeia a fost condamnata la 5 ani de inchisoare.
 
Instanta a mai decis ca mama batausa sa ii mai plateasca fetitei si cheltuielile de judecata si zilele de spitalizare. In total este vorba despre 30.000 de lei. In acest moment, femeia este incarcerata la Penitenciarul Targsor, intr-o sectie "Mama si copilul", fiindca a nascut in inchisoare.
 
 
Acum, micuta Mihaela sta cu tatal ei si nici macar nu mai pronunta cuvantul "mama".
 
"A scapat de cosmarurile acelea care nu o lasau sa doarma. Se mai trezeste din cand cand speriata… Tresare si apoi adoarme la loc. Merge la gradinita, se joaca, socializeaza cu copii de varsta ei… Pare sa fi uitat calvarul prin care a trecut. De mama ei nici nu vrea sa auda… Cuvantul 'mama' nici nu-l pronunta", a spus la vremea respectiva Mihai Oniga, pentru Libertatea.
 
Adelina Viorica Oniga si-a batuta copila cu pumnii si picioarele ca sa se razbune pe sotul ei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a amanat sora lui Tonciu operatia la nas vreme de 2 ani!icon photo

Vedete

De ce a amanat sora lui Tonciu operatia la nas vreme de 2 ani!

Lorena Tonciu, sora cea mica a Andreei Tonciu s-a operat la nas, weekend-ul trecut.

Titlu secțiune