Vedete

Ce s-a întâmplat cu Mădălin Ionescu după ce a renunţat la tutun în urmă cu nouă luni de zile

Au trecut luni de zile de când Mădălin Ionescu a renunţat la televiziune, însă în acelaşi timp, el a renunţat şi la tutun, iar acum a vorbit despre schimbările care au apărut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce s-a întâmplat cu Mădălin Ionescu după ce a renunţat la tutun în urmă cu nouă luni de zileicon photo
 
Mădălin Ionescu, care este căsătorit cu jurnalista Cristina Şişcanu, a renunţat la ţigări de nouă luni de zile, timp în care a luat în greutate şapte kilograme, după cum a mărturisit chiar el pe contul personal de socializare. 
„Bilanţ la aproape nouă luni de când am abandonat fumatul : pielea s-a deschis la culoare, cearcănele au cam dispărut, tensiunea arterială s-a reglat considerabil, imbunătăţire substanţială a sănătătii , mâncarea are altă savoare, simţul mirosului s-a dezvoltat uluitor , m-am îngrăsat şapte kilograme ! Cu alte cuvinte sunt gras, frumos şi aproape sănătos !??”, a spus Mădălin Ionescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune