Vedete

Ce s-a întâmplat cu Mădălin Ionescu după ce a renunţat la tutun în urmă cu nouă luni de zile

Au trecut luni de zile de când Mădălin Ionescu a renunţat la televiziune, însă în acelaşi timp, el a renunţat şi la tutun, iar acum a vorbit despre schimbările care au apărut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce s-a întâmplat cu Mădălin Ionescu după ce a renunţat la tutun în urmă cu nouă luni de zileicon photo
 
Mădălin Ionescu, care este căsătorit cu jurnalista Cristina Şişcanu, a renunţat la ţigări de nouă luni de zile, timp în care a luat în greutate şapte kilograme, după cum a mărturisit chiar el pe contul personal de socializare. 
„Bilanţ la aproape nouă luni de când am abandonat fumatul : pielea s-a deschis la culoare, cearcănele au cam dispărut, tensiunea arterială s-a reglat considerabil, imbunătăţire substanţială a sănătătii , mâncarea are altă savoare, simţul mirosului s-a dezvoltat uluitor , m-am îngrăsat şapte kilograme ! Cu alte cuvinte sunt gras, frumos şi aproape sănătos !??”, a spus Mădălin Ionescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune