Stiri

Ce s-a intamplat cu Mariana, la scurt timp dupa ce a fost eliminata si emisiunea s-a terminat? Nimeni n-ar fi banuit ca se va ajunge la asa ceva

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce s-a intamplat cu Mariana, la scurt timp dupa ce a fost eliminata si emisiunea s-a terminat? Nimeni n-ar fi banuit ca se va ajunge la asa cevaicon photo
Mariana de la Razboinicii a fost eliminata in editia de miercuri seara. Concurenta care a luptat de fiecare data cu lacrimi in ochi a starnit numeroase controverse de fiecare data.

Spiritul ei ambitios, dar si momentele in care rabufnea, i-a afectat popularitatea in randul telespectatorilor si au fost numerosi cei care au vrut sa o vada eliminata.


In momentul in care s-a facut anuntul eliminarii de la Arena, Mariana i-a surprins pe toti cu atitudinea ei. Fara sa izbucneasca in plans, asa cum multi s-ar fi asteptat, Mariana le-a multumit tuturor pentru aceasta experienta si si-a imbratisat colegii, inclusiv pe Giani.Fanii emisiunii au apreciat enorm modul in care Mariana a parasit competitia si i-au adus multe laude.

"MARIANA. Despre ea pot spune că nu mi-a plăcut vreodată în mod deosebit, dimpotrivă, erau momente când mă deranja felul ei de-a fi.
Dar a ales să părăsească această competiţie cu capul sus şi pentru asta şi-a câştigat respectul meu!
Impulsivă, hotărâtă, luptătoare - aşa mi-a rămas în cap concurentul Mariana!
Nu cred că era rândul ei să plece şi consider că mai avea multe de arătat."
, este opinia unui fan al emisiunii transmisa pe retelele de socializare."Nici eu nu sunt fan Mariana însă a plecat cu capul sus şi a arătat că este o femeie care merită respect...... Cât despre felul urat cum sa comportat în ultimul timp cred ca doar concursul o făcea aşa...",  "Mariana e un om cu suflet mare si merita sa ramana, a trecut prin multe si chiar daca Exatlon nu e o emisiune de cazuri sociale, Mariana a avut o viata grea si se vede asta pe chipul ei. A rămas OM la final si a dat dovadă de cei 7 ani de acasa pe care nu i-a avut tocmai lângă părinţi. Bravo Mariana, esti un om demn de respect", au fost alte comentarii la adresa fostei Razboinice.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune